23948sdkhjf

Børnemøbelproducent åbner ”butikslejlighed”

Et ønske om at komme tættere på forbrugerne har ført til en forestående flytning for børnemøbelproducenten Flexa, der i samme ombæring barsler med et helt nyt butikskoncept.

Flexa flyttede for 10 år siden al produktion ud af Danmark til Estland.

Nu er turen så kommet til en flytning af 32 ud af 70 medarbejdere fra Hornsyld til Aarhus, hvor man har sikret sig 1.100 kvm i den ikoniske ejendom Bispegården i byens centrum.

– Beslutningen om at flytte til Aarhus har været et ønske, der er opstået i naturlig forlængelse af virksomhedens transformation fra produktions- til design- og detailvirksomhed. Det er vigtigt for os at komme helt tæt på de danske forbrugere, så vi på første hånd kan få deres reaktioner på nye designs og tiltag, før vi ruller dem ud i hele verden, fortæller adm. Direktør Carsten Dan Madsen.

Indretter børnelejlighed 
I Aarhus vil kunderne fra primo april kunne gå på opdagelse i virksomhedens helt nye butikskoncept, Flexa House, når børnemøbelproducenten i stedet for en klassisk butik indretter en lejlighed med flere forskellige rum.

Kunderne kan så at sige opleve møblerne i et naturligt miljø fremfor i et klassisk opbygget udstillingsmiljø.

– Vi har i dag 140 Flexa franchise butikker i hele verden, men vi har manglet et sted herhjemme, hvor vi kan gå forrest med at teste nye tiltag af. Omsætningen i Danmark udgør en meget lille del af den samlede omsætning, men det er netop det danske design, der er vores succes i udlandet, vi er positioneret som en dansk designvirksomhed, så Danmark vil altid være et vigtigt testmarked, fortæller Carsten Dan Madsen.

At valget falder på Aarhus centrum er ikke tilfældigt.

– Vi er ved at flytte os til at blive mere og mere digitale. Onlinehandel, både gennem vores forhandlere og for os selv, vil komme til at fylde langt mere i årene fremover og det kræver medarbejdere med andre kompetencer. Det har været svært for os at tiltrække de unge talenter til Hornsyld, så vi gik bevidst efter et sted tæt på offentlig transport, men også med parkeringspladser til både medarbejdere og kunder, siger Carsten Dan Madsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094